Respira, la canción solidaria de Miaulos a beneficio del Llevant

El grupo de rock mallorquín Miaulos ha compuesto una canción solidaria ‘Respira’ para ayudar a los afectados por el temporal de Llevant. Desde el pasado viernes ya se puede descargar la canción través de la página web Cdbaby con el coste de 1€ que irá directamente a beneficio de todos los afectados.

Las melodías de Miaulos resucitan el rock català de los años 90, con referencias como Sopa de Cabra, Lax’n’busto, Sau, Els Pets, Antònia Font, en esta ocasión Miaulos se sube al tren de la solidaridad componiendo una canción que deja constancia del desastre y la angustia pero también de la solidaridad y el valor.

Xavier Antich, batería de Miaulos, visitó nuestro programa en canal 4 radio para hablar un poco más de esta acción solidaria y de la repercusión que está teniendo desde que el viernes se pusiera a la venta.

“Després de tot el que va passar volíem ajudar de qualque manera i vàrem pensar amb fer una cançó per donar ànims als afectats, fins i tot els que lamentablement han perdut familiars, i al mateix cop poder recaptar fons. Primer vàrem fer la melodia al piano i després la lletra la vàrem escriure entre tots, al principi de la cançó hem volgut reflectir el moment d’angosta pel que han hagut de passar moltes persones aquell dia fatídic però a mesura que avança la cançó la lletra vol transmetre un missatge d’esperança i ànims.

Per aquesta cançó hem comptat amb la col·laboració de Pau Franch d’OR  que s’ha sumat amb nosaltres a aquesta iniciativa de donar suport a les famílies afectades, apunta Xavi.

veure tanta gent jove que va anar a ajudar demostra que Mallorca és un poble unit

Les expectatives són que la cançó pugui arribar a molta gent perquè se sumi a l’acció solidària descarregant-se la cançó. Aquest cop i mes que mai volem que hi hagi moltíssimes descàrregues i esperem que la promoció i el boca a boca donen un bon resultat i puguem arribar a una gran xifra per ajudar a reconstruir la part del Llevant afectada i Sant Llorenç”.

Para los que también quieran disfrutar de esta canción en directo día 8 de diciembre Miaulos estrenarán la canción ‘Respira’ en un concierto benéfico en Sant Llorenç. 

Escuchar el PODCAST con la entrevista a Xavier Antich, bateria de Miaulos: