Todo a punto para la 4ª Fira de l’Esport de Capdepera

El municipio de Capdepera está más activo que nunca y para cerrar marzo, este fin de semana se celebrará la “4ª edició de la Fira de l’Esport” que será la antesala del mes de l’esport Gabellí. Atiende la llamada de IB Magazine en canal 4 radio Pere Terrasa, regidor d’esports de Capdepera para conocer más sobre está iniciativa que promueve su Ayuntamiento.

“Ja queda molt poc per començar el mes de l’esport Gabellí que com cada any comença amb sa Fira de Capdepera Activa d’Esport i Salut que es celebrarà dissabte dia 30 de març. Aquest projecte ja fa quatre anys que es celebra i pretén fomentar els hàbits de vida saludable, tant amb l’activitat física com amb l’alimentació” explica Pere Terrasa.

Durante el mes de l’esport será el recinte esportiu es Figueral el que acogerá el mayor numero de actividades destinadas a todas las edades. “Tenim preparades moltes activitats al poliesportiu, camp de futbol, a sa piscina i també estrenarem sa pista d’atletisme. Amb el projecte Capdepera activa no només volem potenciar els hàbits saludables sinó que, també hem volgut apostar per la renovació i remodelació de les zones esportives del municipi. Referent a les xerrades, podem destacar que tindrem amb nosaltres a Josef Ajram, conegut ultra fondista i a Patricia Ramirez psicòloga esportiva entre d’altres” añade el regidor d’esports.

Josef Ajram se apunta a las pruebas más exigentes del ultra fondo -triatlones extremas-. Vive sensaciones límites que reclaman constancia, dinamismo, disciplina y cálculo para medir posibilidades. Será uno de los invitados a impartir conferencia en el ‘mes de l’esport gabellí’.

Otra de las iniciativas que se engloban en el proyecto de Capdepera activa es el de los ‘Berenars saludables’, con el que distribuyen fruta a los colegios para que cada niño reciba una pieza de fruta dos veces por semana.

En todas las jornadas y actividades que se realizarán durante el próximo mes también habrá un stand de fruta para los vecinos puedan cogerla gratuitamente.

La edición anterior contó con la participación de muchos jóvenes del municipio.

Escucha PODCAST con la entrevista completa a Pere Terrassa, regidor d’esports del Ajuntament de Capdepera: