Amantes del deporte y equipos profesionales se interesan por la oferta deportiva de Capdepera

La ITB de Berlín es la feria por excelencia en el sector del turismo y de viajes y ofrece una oportunidad maravillosa para descubrir en pocas horas todo el mundo y sus posibilidades. En la última edición que concluyó hace unos días acudieron más de 110.000 visitantes  y se concentraron 10.000 expositores entre los cuales tuvo su rincón el Ajuntament de Capdepera que quiso apostar por un stand exclusivo en una de las ferias más importantes del ramo.

Hablamos con Pere Terrassa, regidor d’esports del Ajuntament de Capdepera, que estuvo participando en la feria y nos explicó de primera mano cuales son los resultados y las conclusiones que se han sacado de la promoción del municipio en Berlín.

Pere Terrassa, regidor d’esports del Ajuntament de Capdepera

¿Cómo se ha presentado Capdepera en la reciente ITB de Berlín?

Pere Terrasa : Hem presentat una oferta molt interessant amb la que ja fa uns anys que esteim fent feina enfocada al turisme esportiu, aportant projectes d’aquest àmbit a sa piscina municipal, oferint rutes de senderisme, mountain bike … també hem volgut donar molta importància al patrimoni i hem creat uns fulletons amb la informació del nostre patrimoni i també hem creat una APP gratuïta, des de sa Conselleria de Turisme, on els usuaris, amb unes ulleres 3D pot visitar el municipi i accedir a la informació dels llocs patrimonials que tenim, els horaris de visita, història …. Amb aquestes iniciatives volem que el turista arribi el més informat possible al municipi i pugui organitzar el seu viatge des de casa seva

Los visitantes se interesaron por conocer Capdepera mediante realidad virtual.

¿Qué aspectos se han promocionado hablando del turismo deportivo?

P.T : Clarament volem donar una oferta complementaria al sol i a la platja i apostam per la promoció dels aspectes esportius del nostre municipi i fomentar que al Complexe Esportiu des Figueral puguin venir grups que vulguin entrenar al camp de futbol, a la piscina, realitzar activitats al poliesportiu i molt prest tindrem totalment renovada la pista d’atletisme.

Ens hem sumat al nou projecte First Sun Mallorca que juntament amb es municipis de Manacor, Artà, Sant Llorenç i Son Servera hem impulsat una plataforma turística on ses empreses esportives es poden presentar i els usuaris puguin accedir a informació del tipus de quants camps de golf tenim, els recintes on es poden fer conferències, jornades especials …

Amb aquesta aposta volem promocionar l’ampliació de la temporada turística amb un nou producte que oferim conjuntament amb l’Associació Hotelera i que engloba aquest tipus d’activitats senderistes, cicloturística i esportives en general, així com el turisme patrimonial.

La delegación municipal de Capdepera y miembros de la Associació Hotelera en la ITB de Berlín.

¿Qué perfil de turista se ha interesado por la información turístico-deportiva de Capdepera?

P.T : El tipus de turista que s’ha aturat a l’estand de Capdepera s’ha interessat per tota l’oferta complementaria del municipi i en cap moment ens han demanat només pel sol i la platja, hem mostrat un stand molt visual i ha venut molt per les imatges. Els especialistes i amants de l’esport han vist al nostre municipi un destí molt interessant amb molt bona oferta.

Escucha PODCAST con la entrevista completa a Pere Terrassa, regidor d’esports del Ajuntament de Capdepera